Våre frisører

Portrett av Elisabeth Selven
Eier

Elisabeth Selven

Elisabeth er en erfaren og lidenskapelig frisør med 25 års erfaring. Med bakgrunn i hair extensions, brudestylistkurs hos Cathrine Heieren Hansen, og makeupopplæring ved Tonelise akademiet, har Elisabeth en bred kompetanse innenfor frisørfaget. Hun har også arbeidet for Cutrin Norge og har gjennomført flere kurs innen teknisk klipping, fargedesign og styling. Elisabeth elsker å style modeller for tema- og portrettfotografering, og dette har blitt en viktig del av hennes hverdag.

Portrett av Anniken Sagmoen
Daglig leder

Anniken Sagmoen

Anniken er en lidenskapelig stylist med ekspertise innen hår, makeup, bryn og farge. Hun har erfaring fra Floww frisør i Oslo og har fullført sin makeup-utdannelse ved Art Complexion makeup skole. Anniken har også deltatt på to kurs ved Vidal Sassoon Academy i London.

Hun spesialiserer seg i Powder Ombré Brows (bryns tatovering) og tatoveringsfjerning. Anniken har videreutdannelse i Brow Rehab, inkludert brynsløft, brynslaminering og vippeløft. I tillegg til sin praktiske erfaring, fungerer Anniken som konsulent for Paul Mitchell innenfor Cutrin Norge, hvor hun har deltatt som både hårstylist og makeup artist på store arrangementer og kurs.

Portrett av Linda Nyheim

Linda Nyheim

Linda er en dyktig og lidenskapelig hårstylist med over 20 års erfaring, som alltid streber etter å gi det lille ekstra. Hennes lidenskap ligger i klipp og farge, og hun har tilbrakt mange år hos Perry's Frisør i Oslo før hun begynte hos Studio M i 2021. Med ekspertise som hair extension stylist har Linda også deltatt som hårstylist på flere show med Perry's.

Hun har også gjennomført kurs hos Cathrine Heieren Hansen innen brud- og oppsetningsfrisyrer. Linda har også utvidet sin kompetanse gjennom makeup-kurs ved Tonelise Akademiet, samt gjennom flere kurs innen teknisk klipping og farge design fra ulike leverandører.

Portrett av Thea Bjørnstad Lien

Thea Bjørnstad Lien

Thea er en innovativ og teknisk dyktig hårstylist, der presisjon er hennes drivkraft. Hun er ikke bare utdannet som vippeextension- og hairextension-stylist, men har også deltatt på kurs i oppsetninger og brudelooker hos Cathrine Heieren Hansen. Fletting er en av hennes spesialiteter, hvor hun legger stor vekt på å skape unike og nyskapende stiler.

I tillegg har Thea vært igjennom flere kurs i teknisk klipping og farge fra ulike leverandører, noe som gjør henne svært allsidig og kompetent innen sitt felt.

Portrett av Grethe Helen Sagmoen

Grethe Helen Sagmoen

Frisør med et brennende engasjement for yrket. Har i tillegg til å jobbe i salongen, jobbet kreativt med fotografer, jobbet på TV-produksjoner og kurser frisører i Norge. Er i dag en del av Moroccanoils internasjonale artist team og reiser verden rundt og gjør hår på events, fashion weeks, store TV-produksjoner og kurser.